Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε στο ΓΣΠ, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την Κοπεγχάγη (1-1) και να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί 1-0, προηγήθηκε με τον Σωτηρίου (69′) και ενώ όλα έδειχαν πως η πρόκριση θα κρινόταν στην παράταση, η Κοπεγχάγη ισοφάρισε με τον Σανταντέρ (86′).

Εντυπωσιακή πρόκριση για τη Ροστόφ, η οποία συνέτριψε στην έδρα της τον Αγιαξ 4-1. Το πρώτο ματς στο Αμστερνταμ είχε τελειώσει 1-1.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η πρόκριση της Γκλάντμπαχ, η οποία νίκησε και στην έδρα της τη Γιουνγκ Μπόις με το επιβλητικό 6-1 (στην Ελβετία είχε νικήσει 3-1). Με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στο Ετιχαντ 1-0 τη Στεάουα Βουκουρεστίου (πρώτο ματς 5-0). Τέλος, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε στη Ρεντ Μπουλ Αρένα τη Ζάλτσμπουργκ 2-1 στην παράταση (κανονικός αγώνας 1-1, σκορ και του πρώτου αγώνα).     

Σήμερα στο Μονακό θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των ομίλων: Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας είναι οι πρωταθλήτριες ομάδες των επτά πρώτων χωρών στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ: Ρεάλ (νικήτρια πέρυσι), Μπαρτσελόνα, Λέστερ, Μπάγερν, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα υπόλοιπα γκρουπ δυναμικότητας: 2ο: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Πόρτο, Νάπολι, Λεβερκούζεν. 3ο: Τότεναμ, Ντιναμό Κιέβου, Λυών, Αϊντχόβεν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπριζ, Βασιλεία, Γκλάντμπαχ. 4ο: Σέλτικ, Μονακό, Μπεσίκτας, Λέγκια Βαρσοβίας, Λουντογκόρετς, Κοπεγχάγη, Ροστόφ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ.