Συνεχείς επαφές με εκπροσώπους μεταγραφικών στόχων έχει τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ, προσπαθώντας να κλείσει τις τελευταίες εκκρεμότητες που υπάρχουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ. Οι υπεύθυνοι για την ενίσχυση της Ενωσης έχουν επικεντρωθεί σε διαπραγματεύσεις με παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα της επίθεσης, έχοντας ξεχωρίσει τις ακόλουθες τρεις περιπτώσεις:

1. Ρολάντο ντα Φονσέκα: Ο γεννημένος στο Κάπο Βέρντε 31χρονος κεντρικός αμυντικός, με σημαντική θητεία σε ομάδες όπως η Πόρτο, η Ιντερ και η Μαρσέιγ, είναι στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων κεντρικών αμυντικών. Σήμερα αναμένεται να κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του για πιθανή συνεργασία.

2. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και έστησε γέφυρες με την ΑΕΚ. Αρχικώς δεν υπήρχε ιδιαίτερος ενθουσιασμός τις τάξεις της ομάδας, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η περίπτωσή του κέρδισε πόντους καθώς είναι προσιτός οικονομικά.

3. Γκιόργκι Μιλάνοφ: Ο εν ενεργεία διεθνής ταχύτατος εξτρέμ από τη Βουλγαρία ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Κιτρινόμαυροι προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Δύσκολη περίπτωση καθώς ο 24χρονος έχει υψηλό κασέ.

n Στο μεταξύ σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο Κλεάνθης Βικελίδης, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 χάρη σε τέρματα που σημείωσε ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος. Το τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Ιντζίδης.