Ο Θοδωρής Κυριακού είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αnt1, ο οποίος ιδρύθηκε το 1988 από τον πατέρα του, Μίνωα (74 ετών, σήμερα). O Ant1 ήταν το ένα από τα δύο πρώτα ιδιωτικά κανάλια που εξέπεμψαν στη χώρα μας. Μέχρι σήμερα έχει παραγάγει πάνω από 220 τηλεοπτικές σειρές και περισσότερες από 150.000 ώρες τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Συνολικά ο Ομιλος Κυριακού δραστηριοποιείται σε 12 κλάδους και σε 14 χώρες, σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία και Ασία. Εκτός της Ελλάδας έχει τηλεοπτικά κανάλια σε Σερβία, Κύπρο, Σλοβενία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία, ενώ οι εργαζόμενοι του ομίλου ξεπερνούν τους 2.500.

Εντός Ελλάδας, έχει επίσης πέραν του Αnt1, το Μακεδονία TV με έδρα τη Θεσσαλονίκη (και ψυχαγωγικό χαρακτήρα), καθώς και δύο μουσικούς ραδιοσταθμούς (Easy 97,2 με ξένα τραγούδια και Ρυθμός 94,9 με ελληνικά). Του ανήκει επίσης μία δισκογραφική εταιρεία (Heaven Music), μία εκδοτική εταιρεία (Δάφνη Επικοινωνίες), μία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου (BrandsGalaxy), μία εταιρεία παραγωγής (ANTS Productions), δύο διαδικτυακά κανάλια (Netwix και Vice) και μία εταιρεία ηχοπληροφόρησης (Audiotex). Με την επωνυμία ANT1 Media Lab λειτουργεί μία σχολή που εξειδικεύεται σε επαγγέλματα σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, ηχολήπτες, εικονολήπτες, σκηνοθέτες κ.ά.). Ο Μίνως Κυριακού διατέλεσε μια εποχή και πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και ιδιοκτήτης του Πανελληνίου, του ιστορικού αθλητικού συλλόγου. Ο Ομιλος Κυριακού δραστηριοποιείται και στη ναυτιλία.