Σε ενδιαφέρουσα φιλική συνάντηση Αρης και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (1-1) στο Κλ. Βικελίδης.

Ο Παναθηναϊκός καλύτερος και πιο οργανωμένος στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες και τον έλεγχο που του έδωσε μάλιστα και το προβάδισμα με γκολ που σημείωσε στο 14′ ο Ρινάλντι (πρώτο με τη φανέλα των “πρασίνων”) με κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, μετά από κόρνερ του Μέστο.

Ο Αρης προσπάθησε στην συνέχεια να αντιδράσει και στο 35΄η πίεση προς την εστία του ΠΑΟ λίγο έλειψε να φέρει και αποτέλεσμα, ο Ανάκογλου έδωσε εξαιρετικά στον Ντούνη, αυτός δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα μόνος απέναντι στον Στιλ, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Με το 0-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν δραστήρια στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50΄ νέα σημαντική ευκαιρία για τον Άρη! Σέντρα του Βουτσιά, προσπάθησε λάθος να απομακρύνει ο Μολέδο, κρέμασε τον Στιλ, που με τα ακροδάχτυλα, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Στο 68΄πέναλτι για τον Άρη.

Το κερδίζει ο Ίλιτς από τον Μολέδο, ο Τάτος ευστοχεί και φέρνει στα ίσια το ματς! Μέχρι την λήξη του αγώνα οι δυο αντίπαλοι αποδύονται σε προσπάθεια για ένα δεύτερο γκολ αλλά με σαφή πρόθεση να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν τους και οι συχνές αλλαγές ποδοσφαιριστών με τις αντίστοιχες διακοπές, ρίχνουν την ποιότητα της αναμέτρησης, που μολονότι είχε για μεγάλο διάστημα θέαμα και ενδιαφέρον, αυτά μειώνονται σταδιακά ως την λήξη που βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (75΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου (46΄Μιλούνοβιτς), Αντρέου (76΄Παυλίδης), Ρόβας (60΄Νέτο), Καπνίδης (46΄Ίλιτς), Τάτος (83΄Ντογος), Ντούνης (77΄Τζανακάκης)

Παναθηναϊκός (Α. Στραματσόνι): Στιλ (62΄Βλαχοδήμος Π.), Χουχούμης (46΄Χουχούμης), Κουτρουμπής, Ρέις, Ιμπάρμπο (89΄Χαρζηγιοβαννής), Ζέκα (89΄Αγγελόπουλος), Λέτο (46΄Βλαχοδήμος Π.), Βιγιαφάνες, Λεντέσμα (74΄Στάϊκος), Μεστο (62΄Μαρινάκης), Ρινάλντι