Σε νέα επέκταση των καταστημάτων του στην Αθήνα προχωρά ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα. Παράλληλα, οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν νέα προϊόντα στους αυτόματους πωλητές.

Σήμερα, ο ΘΕΣγάλα διαθέτει ένα δίκτυο 52 καταστημάτων – 19 στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη – τα οποία θα ξεπεράσουν τα 70, τους επόμενους μήνες, με τη νέα επέκταση του δικτύου στην Αθήνα, που θα περιλαμβάνει περισσότερα από 35 σημεία πώλησης. Στα καταστήματα του ΘΕΣγάλα, μάλιστα, εκτός από το φρέσκο συνεταιριστικό γάλα, κίτρινο και λευκό τυρί, σοκολατούχο γάλα και το στραγγιστό γιαούρτι, σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο στους αυτόματους πωλητές το κρεμώδες τυρί, “Ανωτύρι”.

Υπενθυμίζεται πως ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Σήμερα αξιοποιεί περίπου το 25% της παραγωγής του για την προμήθεια των αυτόματων πωλητών και την παραγωγή των προϊόντων του. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα του παρασκευάζονται αποκλειστικά από το γάλα που παράγουν οι 100 αγελαδοτρόφοι, στις 50 φάρμες του ΘΕΣγάλα στην Θεσσαλία και την Μακεδονία.

H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση