Οι νεοδημοκράτες επιμένουν. Δεν ξεχνούν τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, περί «”μαύρου χρήματος” και “πιέσεων” από τον κ. Καλογρίτσα για να πάρει άδεια τηλεοπτικού σταθμού». Γι’ αυτό και χθες 52 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς Επικρατείας και Δικαιοσύνης, στην οποία επισημαίνουν ότι «η διαδικασία αδειοδότησης που ακολούθησε η κυβέρνηση προσβάλλει τη Δημοκρατία, ενώ ταυτόχρονα παραμένει μετέωρη αφού δεν έχει αποφανθεί ακόμη το Συμβούλιο της Επικρατείας για τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά».

Οι ίδιοι υπενθυμίζουν ότι ο όμιλος Καλογρίτσα κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή και καλούν τον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς να ξεκαθαρίσουν τη θέση της κυβέρνησης στις δημόσιες δηλώσεις του υπουργού της και κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου για τον επιχειρηματία, καθώς και να απαντήσουν αν «εξακολουθεί ο υπουργός να έχει την ίδια άποψη». «Δεν πρέπει, αλήθεια, να επιληφθεί η Δικαιοσύνη;» ρωτούν και συνεχίζουν: «Εχει ζητήσει ο Πρωθυπουργός να ενημερωθεί για τα στοιχεία που γνωρίζει ο κ. Καμμένος και που οδήγησαν στις δηλώσεις του για μαύρο χρήμα;».

Παραλλήλως ρωτούν για το «πότε, από ποιους και με ποια διαδικασία θα διενεργηθεί ο έλεγχος πόθεν έσχες των ιδιοκτητών των τηλεοπτικών σταθμών που έλαβαν άδεια» και ζητούν να ενημερωθούν «για ποιον λόγο ο έλεγχος αυτός δεν προηγήθηκε της χορήγησης άδειας» αλλά και για το πότε θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του ελέγχου.