Ευχάριστα και απρόοπτα για τον Πάουλο Μπέντο στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια.

Το απρόοπτο ήταν η αποχώρηση του Τσόρι Ντομίνγκες με πρόβλημα στην αριστερή γάμπα. Ο αργεντινός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του. Δεν αποκλείεται ο Μπέντο να τον προφυλάξει και να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Το ευχάριστο ήταν η συμμετοχή στην προπόνηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί ύστερα από τέσσερις μήνες. Θυμίζουμε ότι ο Ελαμπντελαουί είχε σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Μάιο. Βέβαια, χρειάζεται ακόμα δουλειά για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό και να τον υπολογίζει για τα παιχνίδια ο Μπέντο. Στην προπόνηση έλαβε μέρος κανονικά και ο Δημήτρης Σιόβας και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ενδέχεται αυτό να γίνει και στο ματς με τη Βέροια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είναι σε θέση ακόμα να κάνει σκέψεις όσον αφορά την ενδεκάδα. Κι αυτό, καθώς σήμερα αναμένεται –με την επιστροφή και των υπόλοιπων διεθνών –να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ενα από τα θέματα που θα τον απασχολήσουν είναι η κορυφή της επίθεσης. Ο Οσκαρ Καρντόσο δείχνει έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για να ξεκινήσει το ματς της Κυριακής. Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων περιμένει να δει και την κατάσταση του Ιντέγε που επέστρεψε από το ταξίδι στη Νιγηρία για να πάρει την οριστική απόφαση. Επίσης έχει αρκετά να σκεφτεί και για την άμυνα, καθώς η ενδεχόμενη παρουσία του Σιόβα τού δίνει μια σημαντική λύση. Στο μυαλό τού Μπέντο είναι πάντα και ο νεαρός Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει, όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, πάντως, έχει τρεις ημέρες στη διάθεσή του προκειμένου να δει όλους τους παίκτες, να κάνει τις δοκιμές ώστε να πάρει την τελική απόφαση για την ενδεκάδα.