Ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε δύο γκολ, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να οδηγήσει την Τσέλσι στη νίκη. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, καθώς έφερε 2-2 με τη Σουόνσι στο Λίμπερτι. Ετσι, η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Επιβλητική εμφάνιση για τη Λίβερπουλ η οποία νίκησε 4-1 στο ανακαινισμένο Ανφιλντ την πρωταθλήτρια Λέστερ.   

Η Αρσεναλ χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις (εκτελεστής ο Καθόρλα) για να νικήσει στο Εμιρέιτς τη Σαουθάμπτον 2-1.

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ προκάλεσαν επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γουότφορντ. Η διοίκηση ξεκαθάρισε πως όσοι οπαδοί αποδειχθεί ότι συμμετείχαν στα επεισόδια θα τιμωρηθούν με ισόβιο αποκλεισμό.

Αλλα αποτελέσματα στην 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ: Μπόρνμουθ – Γουέστ Μπρομ 1-0, Μπέρνλι – Χαλ 1-1, Μίντλεσμπρο – Κρίσταλ-Πάλας 1-2, Στόουκ – Τότεναμ 0-4, Γουέστ Χαμ – Γουόρτφοντ 2-4.

n Ο Απόστολος Βέλλιος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νότιγχαμ στο χθεσινό 2-2 με την Αστον Βίλα. Ηταν η πρώτη φορά που σε αγώνα της Τσάμπιονσιπ αναμετρήθηκαν δύο ομάδες που έχουν αναδειχθεί πρωταθλήτριες Ευρώπης.