Ηταν το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και η νίκη χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους. Ο πολύ καλά οργανωμένος Πλατανιάς πέρασε νικηφόρα από την Κέρκυρα χάρη σε τέρμα του Γιακουμάκη στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση για τον Πλατανιά σε πρεμιέρα της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και το πρώτο εκτός έδρας γκολ σε αφετηρία πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία των νικητών ήταν καθολική και θα μπορούσε να τους αποφέρει τουλάχιστον ακόμα ένα τέρμα, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν μετά το 60′ και δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, αλλά ο Σωτηρίου με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Ναζίμ (46′ Ντουαλά), Σιόντης, Επστάιν, Ζορμπάς (75′ Γεωργακόπουλος), Κόντος (68′ Γεωργίου), Τουράμ.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Μπανανά, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσουράκης (64′ Ντεβέσα), Μενδρινός (77′ Κάργας), Γιακουμάκης, Μανούσος (92′ Ντίνας).