Μπαρτσελόνα και Μπάγερν άρχισαν με εντυπωσιακό τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Σέλτικ με 7-0. Χατ τρικ ο Λιονέλ Μέσι, δύο γκολ ο Σουάρες, ενώ σκόραραν επίσης οι Νεϊμάρ (και τέσσερις ασίστ), Ινιέστα.

Εύκολη και η επικράτηση της Μπάγερν επί της Ροστόφ, με 5-0. Δύο γκολ πέτυχε ο νεαρός Κίμιχ και από ένα οι Λεβαντόφσκι, Τόμας Μίλερ και Μπερνάτ.

Στο Παρκ ντε Πρενς, η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Καβάνι, έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και τελικά η Αρσεναλ ισοφάρισε με τον Σάντσες. Οι δύο ομάδες τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Βεράτι και Ζιρού.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, έφυγε νικήτρια από το Αϊντχόβεν, με γκολ του Σαούλ στο 43′.

Με δύο γκολ του Μίλικ η Νάπολι έκανε την ανατροπή στο Κίεβο και νίκησε 2-1 την Ντιναμό. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Σίντορτσουκ.

Η Μπενφίκα έδωσε δανεικό στην Μπεσίκτας τον Ταλίσκα και αυτός την τιμώρησε! Η πορτογαλική ομάδα είχε προηγηθεί με τον Τσέρβι (12′), αλλά ο Ταλίσκα ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (1-1)

Ισοπαλία και στο ματς Βασιλεία-Λουντογκόρετς (Στεφαν 80′ -Καφού 45′).

***Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων είχαμε και δύο αποκρούσεις πέναλτι. Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ επιθετικού της Σέλτικ, Μούσα Ντεμπελέ. Πέναλτι εκτέλεσε και ο Αντρες Κουαρντάδο της Αϊντχόβεν, αλλά απέκρουσε ο πορτιέρο της Ατλέτικο Γιαν Ομπλακ.

***Η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την πόλη του Μάντσεστερ δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του Ετιχαντ, με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ.

Τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος

Βασιλεία-Λουντογκόρετς 1-1

Παρί Σεν Ζερμέν-Αρσεναλ 1-1

2ος όμιλος

Μπενφίκα-Μπεσίκτας 1-1

Ντυναμό Κιέβου-Νάπολι 1-2

3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ 7-0

Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ αναβλήθηκε

4ος όμιλος

Μπάγερν-Ροστόφ 5-0

Αϊντχόβεν-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ 7-0

Μπάγερν-Ροστόφ 5-0