Είναι από τις περιπτώσεις που η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία του βρετανού αντιπλοιάρχου και εμπνευστή του Τζέιμς Μποντ Ιαν Φλέμινγκ.

Η Spectre αντικαταστάθηκε από τους Fancy Bears και ο πολυπόθητος αποκωδικοποιητής επικοινωνιών τον οποίον προσπαθούσε να αποκτήσει η οργάνωση στην ταινία «Απ’ τη Ρωσία με αγάπη» αποκαλείται πλέον TUE.

Η Ρωσική Αρκούδα κατηγορείται για χακάρισμα των αρχείων του Διεθνούς Οργανισμού για την Καταπολέμηση του Ντόπινγκ (WADA) που αποκάλυψε τη «διασταλτική έννοια» του ντόπινγκ.

Πίσω από το ακρωνύμιο TUE (Therapeutic Use Exemptions –Εξαιρέσεις για Θεραπευτική Χρήση) κρύβονται δεκάδες αθλητές που λαμβάνουν νόμιμα ουσίες οι οποίες βρίσκονται στις λίστες των απαγορευμένων της WADA. Πρόκειται για την γκρίζα ζώνη που χωρίζει το ηθικό από το ανήθικο. Πράγματι υπάρχουν πολλοί αθλητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και χρειάζεται να λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, εγκεκριμένη από τις διεθνείς ομοσπονδίες και τη WADA. Από τη στιγμή ωστόσο που οι συγκεκριμένες ουσίες θεωρούνται απαγορευμένες γιατί δίνουν πλεονέκτημα στους αθλητές που τις λαμβάνουν, πώς μπορεί να ειπωθεί ελαφρά τη καρδία ότι όσοι φέρουν τον αστερίσκο TUB δεν αποκτούν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους;

Η αμερικανίδα γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς, για παράδειγμα, λαμβάνει φάρμακα γιατί υποφέρει από μία διαταραχή που της προκαλεί υπερκινητικότητα και έλλειμμα προσοχής. Αν δεν το λάμβανε, θα κατακτούσε τέσσερα χρυσά στο Ρίο; Μία απλή απορία.