Το βελτιωμένο πρόσωπο που δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα του θέλει να δει και απόψε στη Βέρνη (20.00 – OTETV 2) ο Πάουλο Μπέντο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν με το «καλησπέρα» να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση από τους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, κυνηγώντας τη νίκη κόντρα στους Ελβετούς της Γιουνγκ Μπόις.

Ο πορτογάλος τεχνικός ξέρει ότι η ομάδα του θα έχει και ένα έξτρα πρόβλημα προσαρμογής στο ξεκίνημα, δεδομένου ότι ο χλοοτάπητας του Stade de Suisse είναι 100% συνθετικός και γι’ αυτό άλλωστε ήθελε πάση θυσία να προπονηθούν οι παίκτες του στο γήπεδο του αγώνα την παραμονή.

«Χρειαζόμαστε ακόμα αρκετή δουλειά όσον αφορά την εξέλιξή μας και μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Ομως είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και ελπίζω να το δείξουμε και πάλι στο γήπεδο» τόνισε ο πορτογάλος τεχνικός που δεν αποκάλυψε με ποιον τερματοφύλακα θα ξεκινήσει και το αν θα τηρήσει την αρχική του σκέψη, που ήταν να παίζει ο Καπίνο στο πρωτάθλημα και ο Λεάλι σε Ευρώπη και Κύπελλο.

«Εχουμε χρόνο για να αποφασίσουμε για τον τερματοφύλακα. Είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε. Δεν γνωρίζουμε αν θα γίνεται συνέχεια και δεν γνωρίζουμε καν αν θα το εφαρμόσουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι κάτι όμως που δεν πρόκειται να το ανακοινώσουμε σε μια συνέντευξη Τύπου. Οι παίκτες θα το μάθουν πρώτα από το στόμα του προπονητή και ύστερα θα το μάθετε και εσείς» τοποθετήθηκε ο Πάουλο Μπέντο που θα έχει τετ α τετ και με τους δύο τερματοφύλακες για να τους ανακοινώσει την απόφασή του. Στο αρχικό σχήμα πάντως αναμένεται να επαναφέρει τον Κώστα Φορτούνη (στη θέση του Μάρκο Μάριν που έλαμψε στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Βέροια).

Οσο για τον γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τον θεωρούν ως φαβορί του ομίλου, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Το βασικό είναι να μην μας ξαφνιάσουν, αλλά να το κάνουμε εμείς και αυτό θα γίνει μόνο εάν μπαίνουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας».