Πρωταγωνιστές της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας (3η αγωνιστική) δεν ήταν μονάχα ποδοσφαιριστές από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα που πήραν οι ομάδες τους υπήρχαν και σε άλλα ματς. Κάποιοι είναι γνωστοί από τα προηγούμενα χρόνια, όπως ο Ταξιάρχης Φούντας, άλλοι δίνουν τώρα τα διαπιστευτήριά τους στο ελληνικό φίλαθλο κοινό.

Ο Ανδρέας Αβραάμ μετακόμισε το καλοκαίρι από την Κύπρο στη Λάρισα και στην πρώτη συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε δύο γκολ στο 2-2 της περασμένης Δευτέρας με τον Ηρακλή. Ο 29χρονος μέσος από τη Λάρνακα είχε επιτυχημένη θητεία σε Απόλλωνα Λεμεσού, Ομόνοια και Ανόρθωση. Εχει αγωνιστεί 27 φορές με την Εθνική Κύπρου έχοντας σημειώσει πέντε γκολ. Ο Κρίστοφερ Μαμπουλού είναι 26 ετών, κατάγεται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Στον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε το καλοκαίρι από τη γαλλική Μπαστιά, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Μαμπουλού βοήθησε σημαντικά τον ΠΑΣ στα πρώτα του ευρωπαϊκά ματς, ιδιαίτερα στον επαναληπτικό με τη νορβηγική Οντ Γκρένλαντ, στον οποίο εξασφαλίστηκε η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρώτη συμμετοχή του 26χρονου ακραίου στη Σούπερ Λίγκα συνοδεύτηκε από δύο ασίστ στο εντυπωσιακό 3-0 του ΠΑΣ επί του Ατρομήτου.

Ο Ταξιάρχης Φούντας επέστρεψε στον Πανιώνιο, αλλά αυτή τη φορά ως ελεύθερος. Στο πρώτο επίσημο ματς πέτυχε δύο γκολ εις βάρος της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι. Ο 21χρονος ανήκε έως τον περασμένο Ιούνιο στη Ζάλτσμπουργκ και στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε ως δανεικός την περίοδο 2014-2015 στον Πανιώνιο και πέρυσι στον Αστέρα Τρίπολης, οι υπεύθυνοι του οποίου όμως δεν θέλησαν να τον κρατήσουν.