Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν άλλοι δύο από τους εμπλεκόμενους στη στυγερή δολοφονία 84χρονου στο Αιγάλεω προ διετίας.

Πρόκειται για ζευγάρι Ρουμάνων που είχαν διαφύγει στη χώρα τους. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές Αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων και συνελήφθησαν στη Ρουμανία. Ο εν λόγω 37χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε ελληνικές φυλακές κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του, ενώ και για τη συνομήλικη σύζυγό του αναμένεται η έκδοσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία του ηλικιωμένου είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Ιούλιο, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τότε είχε συλληφθεί ως δράστης μία 44χρονη Ελληνίδα.

Η σορός του θύματος είχε βρεθεί τεμαχισμένη και απανθρακωμένη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, δίπλα σε κάδο σκουπιδιών.

Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω όπου διέμενε ο ίδιος, ενώ διαμερίσματα του κτιρίου είχε νοικιάσει στους δράστες. Όπως προέκυψε, οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με τον ηλικιωμένο, τον δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι του. Στη συνέχεια, τεμάχισαν το πτώμα του και τοθέτησαν τα μέλη του σε σακούλες, που μετέφεραν και πέταξαν σε κοντινό σημείο.