Με πρωταγωνιστή τον Μάουρο Ικάρντι η Ιντερ έκανε την ανατροπή και νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Η Γιουβέντους είχε προηγηθεί στο 66′ με τον Λιχτστάιντερ, αλλά ο Ικάρντι ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και στο 78′ έδωσε την ασίστ στον Πέρισιτς που σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1. Ηταν η πρώτη νίκη της Ιντερ επί της Γιουβέντους ύστερα από έξι χρόνια. «Αξίζαμε τη νίκη, αφού παλέψαμε έως το τέλος. Οι παίκτες έχουν αρχίσει και αφομοιώνουν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση» είπε ο προπονητής της Ιντερ, Φρανκ ντε Μπουρ.      

Ο Αρκάντιους Μίλικ έκανε τους οπαδούς της Νάπολι να ξεχάσουν τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο πολωνός επιθετικός μπορεί να μπήκε στο γήπεδο στο 61′, αλλά πρόλαβε να πετύχει δύο γκολ στο 3-1 της Νάπολι επί της Μπολόνια στο Σαν Πάολο. Ο Μίλικ αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Νάπολι, καθώς έχει ήδη πετύχει έξι γκολ στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτος σκόρερ της Νάπολι έως τώρα είναι ο Καγεχόν με πέντε γκολ, ο οποίος αναφερόμενος στον Μίλικ είπε: «Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παίκτης για τη Νάπολι και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση». Ο Μίλικ ευχαρίστησε τους οπαδούς της Νάπολι μέσω του λογαριασμού του στο facebook: «Χάρη σε εσάς νιώθω πιο δυνατός. Η Νάπολι είναι θαυμάσια πόλη και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Αλλα αποτελέσματα: Σαμπντόρια – Μίλαν 0-1, Λάτσιο – Πεσκάρα 3-0, Ουντινέζε – Κιέβο 1-2, Κάλιαρι – Αταλάντα 3-0, Κροτόνε – Παλέρμο 1-1, Σασουόλο – Τζένοα 2-0, Τορίνο – Εμπολι 0-0, Φιορεντίνα – Ρόμα 1-0.