Με κορυφαίους τους Γιώργο Μανούσο (δύο γκολ στο 18′ και στο 25′), Γιώργο Γιακουμάκη (γκολ στο 34′ και ασίστ) και Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς ο Πλατανιάς έκανε τα εύκολα δύσκολα, προηγήθηκε από νωρίς με 3-0 και παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός μείωσε σε 3-2, κατέκτησε τους τρεις βαθμούς σημειώνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Σούπερ Λίγκα.

«Δυστυχώς δώσαμε ένα γκολ δώρο και τους βάλαμε στο παιχνίδι. Μας κυρίευσε αδικαιολόγητη νευρικότητα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε αυτά τα πράγματα» υποσχέθηκε ο τεχνικός των νικητών Γιώργος Παράσχος, κάνοντας μνεία στους Μανούσο και Γιακουμάκη: «Είναι δύο παιδιά στα οποία ποντάρουμε πάρα πολύ φέτος. Και οι δυο μάς δίνουν ταχύτητα και γινόμαστε πάρα πολύ πιεστικοί στην αντίπαλη άμυνα». Ο προπονητής του Λεβαδειακού Ράτκο Ντόστανιτς, που είδε την ομάδα του να μειώνει με δύο γκολ (Καραχάλιος 38′, Πέτρος Γιακουμάκης 72′), τόνισε: «Το πρώτο παιχνίδι το καταλαβαίνω, γιατί ήταν η πρεμιέρα εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν μπόρεσα να καταλάβω τι συνέβη. Πρέπει να το αλλάξουμε. Πιστεύω στους παίκτες μου και στην ομάδα και αυτό που παρουσιάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι η εικόνα που θέλω να βλέπω».

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (82′ Ντεβέσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70′ Τσουράκης), Μανούσος (90’+2′ Στάθης), Μουνάφο, Γιακουμάκης.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (55′ Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (64′ Καλτσάς), Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46′ Τόνι Σίλβα).