Με πολυτιμότερο παίκτη το μαύρο διαμάντι από το Καμερούν, τον Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ (στο 24′) και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το δεύτερο και νικητήριο (Ντένις Επστάιν στο 39′), η Κασσιόπη πανηγύρισε την πρώτη νίκη (2-0) στο πρωτάθλημα προτάσσοντας την αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες απέναντι στη Λάρισα, που έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Φώτη Κουτζαβασίλη.

«Είχαμε πει πριν το ματς ότι μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε με τον Πλατανιά έπρεπε να νικήσουμε. Βέβαια, η Λάρισα ήταν δύσκολος αντίπαλος αλλά τα καταφέραμε», ήταν η πρώτη αντίδραση on camera του προπονητή των Κερκυραίων Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ ο ομόλογός του στην ΑΕΛ Αγγελος Αναστασιάδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το Χ: «Κάναμε πολλά λάθη. Δώσαμε το παιχνίδι, όπως και την περασμένη Κυριακή. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντουαλά, Βενέτης, Ζορμπάς (62′ Νίκιτς), Γκόμες, Γεωργίου (90+1′ Ιωάννου), Σιόντης, Επστάιν (78′ Ζαραδούκας), Ντιόγκο, Τουράμ.

Λάρισα: Καβουσάκης, Ρέντζας (46′ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (70′ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αντόνι, Ντέλετιτς (59′ Λαμπρόπουλος), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ.