Το φθινόπωρο δεν είναι η καλύτερη εποχή για τον Τραϊανό Δέλλα. Πέρυσι, ήταν 20 Οκτωβρίου, όταν υπέβαλε την παραίτησή του από την ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (4-0). Φέτος έμεινε χωρίς δουλειά ένα μήνα νωρίτερα, καθώς χτες ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο.

Ο Δέλλας πήγε στο Περιστέρι δεκαπέντε ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ καθώς κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Γρηγορίου. Στο τελευταίο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 8η θέση αλλά το ξεκίνημα στη νέα περίοδο δεν ήταν ό,τι καλύτερο καθώς ήρθε πρώτα η ήττα στα Γιάννινα (3-0) και στη συνέχεια το προχτεσινό 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Παράλληλα, ήταν και η άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Ετσι, ο 40χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για τον Ατρόμητο, που πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του. «Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να λυθεί η συνεργασία μας», είπε ο Δέλλας.

Επικρατέστερος φέρεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος έκανε καταπληκτική δουλειά στον Πανιώνιο, αλλά αποχώρησε με περιπετειώδη τρόπο από τη Νέα Σμύρνη στις αρχές Αυγούστου μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους οπαδούς για τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό.