Γιατί χαίρεται και χαμογελάει η Τζένιφερ Ανιστον; Με αυτό τον τιτλο παρουσιάζει την είδηση του χωρισμού του Μπραντ Πίτ και της Ατζελίνας Τζολί το site του διάσημου αμερικάνικου περιοδικού National Enquirer.

Η διάσημη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει προλάβει να κάνει κάποια δήλωση για τον διαζύγιο, ωστόσο, μέσα της τουλάχιστον, έχει κάθε λόγο να χαίρεται.

Η Τζένιφερ Ανιστον έμοιαζε να τα έχει όλα το 2000.

Νιόπαντρη, με έναν από τους πιο ποθητούς γαμπρούς, διάσημη αφού πρωταγωνιστούσε στην πλέον δημοφιλή και πετυχημένη κωμική σειρά εκείνης της εποχής, τα «Φιλαράκια», και, κατά συνέπεια, πλούσια.

Ποιος θα το περίμενε, όμως, ότι η σύζυγος του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο θα γινόταν σύντομα η περισσότερο διάσημη απατημένη και καημένη γυναίκα της υφηλίου;

Το «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έζησε μετά από πέντε «ονειρικά» χρόνια γάμου ένα πολύκροτο διαζύγιο με πέτρα του σκανδάλου μια από τις διασημότερες femme fatale του Χόλιγουντ.

Η χημεία του Μπραντ Πιτ με την Ατζελίνα Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» ήταν καταλυτική για το …γάμο του με την Τζένιφερ ΄Ανιστον.

Ήδη πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Πιτ απατούσε την Άνιστον με την Τζολί.

Τον Ιανουάριο του 2005, το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ ανακοίνωσε ότι χωρίζει.

Αν και η Τζολί δήλωσε ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του Πιτ από την Άνιστον, δεν έγινε απολύτως πιστευτή…

Η Τζένιφερ έγινε σημαία και είδωλο των απανταχού απατημένων και παρατημένων γυναικών…