Παρουσιάσθηκε την περασμένη Τρίτη στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, ο 22χρονος ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού διευθυντή, διοικητή της Τροχαίας Αθηνών , στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα.

Για το θέμα ενημερώθηκε η αρμόδια ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού διευθυντή

Υπενθυμίζεται ότι ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών είχε δεχθεί επίθεση νεαρού που τον ξυλοκόπησε στις 29 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας μετά το τέλος πορείας συμπαράστασης στους πρόσφυγες – μετανάστες.

Αγνωστος δράστης τον προσέγγισε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου , του επιτέθηκε ι αιφνιδιαστικά, καταφέροντάς του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Μετά από πολυήμερη έρευνα και αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού ,όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο δράστης ταυτοποιήθηκε.

Πρόκειται για 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, συμμετοχής σε ομάδα που διέπραττε επεισόδια στα Εξάρχεια και σε γήπεδα. Για τα προαναφερόμενα αδικήματα του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.