Είναι περίεργη η ιστορία του Αναστασιάδη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, ήταν παρών σε θεαματικές επιτυχίες. Και ως προπονητής, όμως, καταφέρνει να κλέβει τη δόξα από τους ποδοσφαιριστές και να εξελίσσεται στον αληθινό πρωταγωνιστή. Πριν από περίπου δύο χρόνια, ως κόουτς του ΠΑΟΚ έβαλε στοπ στον Ολυμπιακό και αποσπάστηκε με πέντε βαθμούς προτού καταρρεύσει στη συνέχεια η ομάδα του, λες και της έκαναν μάγια. Χθες στη Λάρισα, ξανά ο Αγγελος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό κι ας είχε στα χέρια του σαφώς υποδεέστερο έμψυχο δυναμικό σε σύγκριση με το αντίστοιχο του Μπέντο. Ο Αναστασιάδης, μετρ στη τακτική και στο διάβασμα του αντιπάλου, συνήθως κάνει εντυπωσιακό πρώτο γύρο και μετά κάπου χάνονται τα σύνολα που οδηγεί. Η χθεσινή Λάρισα ασφαλώς και δεν μπορεί να συγκριθεί με την πάλαι ποτέ πανίσχυρη ΑΕΛ των εγχώριων τίτλων. Είχε όμως τη σφραγίδα του Αγγελου στο χορτάρι και τη δίψα για επιτυχία που συνήθως έχει ο εκρηκτικός στις αντιδράσεις του Αλέξης Κούγιας, ο καπετάνιος αυτής της ομάδας που δίνει χρώμα σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Ιδού το στοίχημα για τον Αγγελο Αναστασιάδη: να πάρει ρεβάνς από τον εαυτό του, να πάει ψηλά με μια ομάδα του, να βγάλει τη σεζόν χαρούμενος και να συζητείται για τις ικανότητές του και όχι για τις δηλώσεις του και την επίκληση στην Παναγία. Οσο για τον Ολυμπιακό, αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα και κυρίως στην επίθεσή του. Ανάλογα θέματα έχουν να λύσουν και οι τεχνικοί των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ. Γιατί όταν όλοι τα αναμένουν από τους σέντερ φορ (Ιντέγε, Μπεργκ, Κουλούρης ή Κλάους) και αυτοί σιωπούν, έρχεται το μηδέν εις το πηλίκον. Με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει απόψε μια σπάνια ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή ύστερα από χρόνια.
Γιαννιώτας

Ξανά γκολ και καλή απόδοση στο 3-0 του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Αρη Λεμεσού. Είναι σαφές ότι ο τέως κυνηγός του Ολυμπιακού είναι σε φόρμα, οπότε θα έχει ενδιαφέρον η απόδοσή του στο Γ. Καραϊσκάκης για το Γιουρόπα Λιγκ. Ορος και τα συναφή σε τέτοιες περιπτώσεις ώστε να μην αγωνιστεί, δεν υφίσταται. Εν αναμονή και της αντιμετώπισης που θα τύχει από τη μάζα των οπαδών του Ολυμπιακού. Τον ήθελε ο κόσμος, αλλά οι προπονητές αποφάσισαν διαφορετικά.

Κετσπάγια

Δεδομένου ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται απόψε, είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αγώνες της Λίγκας το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, εμφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη στο ματς του Πανιωνίου με τη Βέροια. Οι παίκτες των γηπεδούχων μάλλον δεν τον ικανοποίησαν, συνήθως όμως το όποιο τσεκάρισμα γίνεται αρκετές φορές.

Λάθη

Αν ο Ολυμπιακός δεν αντιληφθεί τι συνέβη χθες στη Λάρισα, αν προσπεράσει το γεγονός ότι παρατάχθηκε χωρίς τους δημιουργούς του (Μάριν, Τσόρι, Φορτούνης), ασφαλώς θα πρόκειται για λάθος. Αν ο Παναθηναϊκός μείνει στο λάθος του βοηθού και χρεώσει στη διαιτησία τους χαμένους βαθμούς στο Αγρίνιο, μια τακτική που ακολουθεί συχνά και τον αποπροσανατολίζει, δεν θα δει καθαρά τη συνέχεια. Θα έχει κάνει κι αυτός σημαντικό σφάλμα. Στο χέρι τους είναι να δουν την αλήθεια.