«Είναι πια φανερό ότι κάποιοι εκ των συμμετεχόντων δεν είπαν την αλήθεια για τα περιουσιακά τους στοιχεία» σχολίασε χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχετικά με την αποχώρηση Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας, για να συμπληρώσει ότι είναι ολοφάνερο πως η διορισμένη από την κυβέρνηση Επιτροπή για τον έλεγχο του πόθεν έσχες, βεβαίωσε ψευδώς το αντίθετο. «Πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Ηρθε η ώρα του εισαγγελέα» επισήμανε η Φώφη.

Το Ποτάμι ειρωνεύεται

Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης προτίμησε το τουίτερ για να σχολιάσει το θέμα της ημέρας τιτιβίζοντας ότι «το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται. Οι υπουργοί του κ. Τσίπρα και οι κομματικοί δημοσιογράφοι του, αναζητούν επειγόντως τον νέο Καλογρίτσα».

Στο ίδιο κλίμα ήταν και το επίσημο σχόλιο του Ποταμιού. Αν και θα έλεγα ότι ήταν ακόμη πιο ειρωνικό. Το λέω γιατί έγραφε ο συντάκτης «αυτό που είναι σπάνιο και αυτό χρειάζεται τούτη την ώρα είναι ένα πρόσωπο με στόφα καναλάρχη. Και ουδείς καταλληλότερος από τον κ. Παππά. Να βγει λοιπόν μπροστά ο ίδιος. Να μη χάνουμε χρόνο και σπαταλάμε δυνάμεις. Θέλουν και οι ξένοι να μας πάρουν το νερό… Ας το σκεφθεί ο κ. Τσίπρας. Κι αν τελικά ο κ. Παππάς προτιμά το παρασκήνιο, υπάρχει η λύση του κ. Λεβέντη. Εχει αδιαμφισβήτητη πείρα στις καταλήψεις συχνοτήτων και στις πωλήσεις καναλιών, εκεί έχει φάει όλα τα ωραία χρόνια του».