Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 αναμένεται η εισαγωγή των νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του «Οράματος 2020» που παρουσίασε πρόσφατα ο νέος διευθύνων σύμβουλoς Ντάμιαν Κόουπ.

Η εισαγωγή των νέων αυτών προϊόντων, τα οποία θα προσφέρονται τόσο μέσω του δικτύου των πρακτορείων όσο και διαδικτυακά, αναμένεται να δώσει σημαντική προστιθέμενη αξία τόσο στην εταιρεία όσο και στο δίκτυο των 4.500 πρακτορείων του ΟΠΑΠ. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που γνωστοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο ΟΠΑΠ επέλεξε την Inspired για την εισαγωγή νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού, κίνηση η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για τη δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «τα virtual προϊόντα της Inspired έχουν μεγάλη απήχηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουν αντίστοιχη υποδοχή από τους πελάτες μας και στην Ελλάδα. Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα από τα πρώτα που θα διαθέσουμε στην αγορά και εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας για το “Οραμα 2020”. Τους ερχόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουμε με επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά».