Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να φύγει με νίκη από τη Βεστφαλία για έκτη φορά (2-2).

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ, ενώ από τα δικά του πόδια δημιουργήθηκε η φάση και για το δεύτερο γκολ. Η Ντόρτμουντ όμως έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές. Ο Ρονάλντο (έφτασε τα 98 γκολ στην Ευρώπη) άνοιξε το σκορ στο 11′ (από τακουνάκι του Μπέιλ) και το πανηγύρισε μαζί και με τον Ζινεντίν Ζιντάν, δείχνοντας πως όσα συνέβησαν μεταξύ τους με αφορμή την αντικατάστασή του στο ματς με τη Λας Πάλμας ανήκουν στο παρελθόν. Η Ντόρτμουντ απάντησε την πρώτη φορά με τον Ομπαμεγιάνγκ (43′), αλλά ο Πορτογάλος ήθελε τη νίκη. Εκανε τη σέντρα, στο πλασέ του Μπενζεμά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και ο Βαράν σκοράρισε (68′). Η ομάδα του Τόμας Τούχελ όμως κατάφερε και πάλι να ισοφαρίσει με το γκολ του Σίρλε (87′). Ηταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με συνολικά 30 τελικές από τις οποίες 19 είχαν οι γηπεδούχοι.

Ο Ισλάμ Σλιμανί σκοράρισε άλλη μία φορά κόντρα στην Πόρτο και η Λέστερ γιόρτασε το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση (1-0). Ο αλγερινός επιθετικός σκοράρισε στο 25′ από σέντρα του συμπατριώτη του, Μαχρέζ και αυτό ήταν το έκτο γκολ μέσα στο 2016 εις βάρος της Πόρτο. Τα πέντε προηγούμενα ήταν με τη φανέλα της Σπόρτιγκ Λισαβόνας, στην οποία οι αλεπούδες έδωσαν 35 εκατ. ευρώ (η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της) για να τον φέρουν στο Κινγκ Πάουερ.

Η Γιουβέντους έδειξε στο Ζάγκρεμπ ότι δεν αστειεύεται, καθώς επικράτησε 4-0 της Ντιναμό και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είδε να σκοράρουν όλα τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας. Πιάνιτς, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα και Ντάνι Αλβες.

Ο Νοτιοκορεάτης Σον ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής της Τότεναμ. Το περασμένο Σάββατο με δύο γκολ στο Ριβερσάιντ έδωσε την εκτός έδρας νίκη επί της Μίντλεσμπρο, ενώ χθες σκοράρισε και στη Μόσχα δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα του (1-0).

Θρίλερ στο Πριγκιπάτο καθώς η Μονακό με τον Γκλικ ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τη Λεβερκούζεν, που είχε προηγηθεί με τον Τσιτσαρίτο (14ο στη διοργάνωση). Σε άλλα χθεσινά ματς: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Λέγκια Βαρσοβίας 2-0, Κοπεγχάγη – Μπριζ 4-0, Σεβίλλη – Λυών 1-0.

Το σημερινό πρόγραμμα: 1ος όμιλος: Λουντογκόρετς – Παρί Σεν Ζερμέν, Αρσεναλ – Βασιλεία, 2ος: Μπεσίκτας – Ντιναμό Κιέβου, Νάπολι – Μπενφίκα. 3ος: Γκλάντμπαχ – Μπαρτσελόνα, Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι. 4ος: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν, Ροστόφ – Αϊντχόφεν.