Η ώρα της πρώτης ήττας στην Πρέμιερ Λιγκ έφτασε για την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής καθώς επιβλήθηκε με 2-0 των «πολιτών», που προέρχονται από 6 σερί «τρίποντα».

Το συγκρότημα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έδειξε ότι κι εφέτος είναι πανέτοιμο να διεκδικήσει τον τίτλο, καθώς μετά το «τρίποντο» που πέτυχε πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τη σημερινή αντίπαλό του, ενώ είναι, πλέον, η μοναδική αήττητη ομάδα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Θα μπορούσε, μάλιστα, να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά ο Μπράβο απέκρουσε το πέναλτι του Λαμέλα στο 65΄. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Κολάροφ (9′), ενώ το 2-0 σημείωσε ο Ντέλε Αλι στο 37′.

Νέους βαθμούς άφησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ την εφετινή σεζόν απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους.

Τη φορά αυτή η ομάδα του Μουρίνιο με τα μεγάλα αστέρια στη σύνθεσή της, δεν κατάφερε να νικήσει για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης στο Όλντ Τράφορντ την μέχρι τώρα ουραγό Στόουκ Σίτι, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Η Μάντσεστερ προηγήθηκε στο 69΄ με τον Άντονι Μαρσιάλ για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 83΄ με τον Τζο Άλεν.

Με γκολ του Κοσιελνί στις καθυστερήσεις, η Αρσεναλ νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπέρνλι.Σε άλλο ματς, Λέστερ-Σαουθάμπτον 0-0.