Το αμερικάνικο δίκτυο ABC, ακολουθώντας τη μόδα που θέλει την αναβίωση κλασσικών τηλεοπτικών σειρών, όπως το «Dallas» που επανήλθε το 2012, το «Magnum», το «Varsity Blues», το Μαγκάιβερ – που θα το δούμε φέτος και στην Ελλάδα, στην συνδρομητική τηλεόραση – αποφάσισε να αναθέσει στους δημιουργούς του «The O.C.», Τζος Σουορτς και Στέφανι Σάβατζ, να στήσουν την αναβίωση της «Δυναστείας».

Η πλέον κλασσική σαπουνόπερα όλων των εποχών επιστρέφει με μία εκσυγχρονισμένη ιστορία που ακολουθεί δυο από τις πλουσιότερες οικογένειες της Αμερικής, τους Κάρινγκτον και τους Κόλμπι, στη διαμάχη τους για κυριαρχία της περιουσίας τους και των παιδιών τους.

Η αφήγηση της σειράς θα γίνεται κυρίως από την οπτική ματιά της Φάλον Κάρινγκτον, κόρης του δισεκατομμυριούχου Μπλέικ Κάρινγκτον.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το καστ της σειράς. Ο Τζον Φορσάιθ, που υποδυόταν τον Μπλέικ Κάριγκτον έχει πεθάνει, οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές έχουν μεγαλώσει αρκετά και ακόμα αγνοείται εάν η βασική πρωταγωνίστρια που θα ενσαρκώνει τη Φάλον, θα είναι η Εμμα Σαμς ή η Πάμελα Σου Μάρτιν.

Και οι δύο είχαν παίξει τον ρόλο της Φάλον στο παρελθόν.

Τα δεδομένα είναι δύο: Θα περάσουν από τη σειρά και τα τέσσερα παιδιά του Κάριγκτον (Φάλον, Στίβεν, Ανταμ ακόμα και η Αμαντα). Και ότι βέβαια πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Τζοαν Κόλινς παρά την προχωρημένη ηλικία της.

Άλλωστε Δυναστεία χωρίς την «Αλέξις Μορελ, Κάριγκτον, Κόλμπυ, Ντέξτερ, Ροουαν», όπως ήταν το πλήρες όνομά της δεν γίνεται.