Παρελθόν αποτελούν οι «καλές σχέσεις» της υφυπουργού Οικονομίας, αρμόδιας για τη Βιομηχανία Θεοδώρα Τζάκρη με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Θόδωρο Φέσσα.

Η Τζάκρη, θεωρώντας ότι είναι καθήκον της να… σώσει τη χαμένη τιμή του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε χθες στον πρόεδρο του ΣΕΒ κατηγορώντας τον για ανοίκεια και αήθη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζοντάς τον ως «άλλο εκπρόσωπο της ΝΔ» ο οποίος χρησιμοποιεί τη θεσμική του θέση προς ίδιον όφελος ενώ δεν εκπροσωπεί την υγιή επιχειρηματικότητα.

Αμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΕΒ. Αν και ιδιαιτέρως προσεκτική η ανακοίνωση, δεν παρέλειψε να μην υπενθυμίσει στην υφυπουργό ότι η χώρα στην οποία ζούμε είναι μικρή και πως «η διαδρομή κάθε δημοσίου προσώπου είναι γνωστή». Υπονοώντας προφανώς τις αλλαγές πολιτικής στέγης από την υφυπουργό, η οποία όπως όλοι θυμούνται από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα μέλος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα τα περί υγιούς επιχειρηματικότητας είναι μεγάλη κουβέντα που σίγουρα δεν ευνοεί μία κυβέρνηση που έχει βάλει τόσους πολλούς φόρους στις επιχειρήσεις, λένε παράγοντες της αγοράς.