Με γκολ του Κώστα Μανωλά η Ρόμα νίκησε στο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος την Ιντερ 2-1 και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.   

Ο Μανωλάς σκόραρε με κεφαλιά στο 76′ για το 2-1, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα η Ιντερ είχε ισοφαρίσει με τον Μπανέγκα. Το πρώτο γκολ της Ρόμα είχε πετύχει ο Τζέκο (5′).       

Στο μεταξύ, την ήττα της Νάπολι στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα (1-0) εκμεταλλεύτηκε η Γιουβέντους η οποία πέρασε από το Εμπολι (3-0) και απέκτησε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών. Η Γιουβέντους καθάρισε το παιχνίδι σε έξι λεπτά στο β’ μέρος (65′-70′) με γκολ των Ντομπάλα και Ιγκουαΐν (δύο) και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν ξεκάθαρος: «Αυτή η ομάδα έχει σαράντα ημέρες δουλειάς και μετρούν μόνο οι νίκες στα παιχνίδια».

Ο προπονητής της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, απέδωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ την ήττα στο Μπέργκαμο: «Πληρώσαμε την ενέργεια που βγάλαμε στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα. Το σημαντικότερο που θέλουμε είναι να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις σε τέτοια παιχνίδια πρωταθλήματος. Και η Γιουβέντους δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά λάθη ώστε να μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Απίστευτη νίκη με ανατροπή της Μίλαν επί της Σασουόλο στο Σαν Σίρο (4-3). Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί 3-1, αλλά η Μίλαν απάντησε σε λιγότερο από δέκα λεπτά (69′-77′) με τους Μπάκα, Λοκατέλι, Παλέτα.  

Αλλα αποτελέσματα: Πεσκάρα – Κιέβο 0-2, Ουντινέζε – Λάτσιο 0-3, Μπολόνια – Τζένοα 0-1, Κάλιαρι – Κροτόνε 2-1, Σαμπντόρια – Παλέρμο 1-1, Τορίνο – Φιορεντίνα 2-1. Βαθμολογία: Γιουβέντους 18, Νάπολι 14, Λάτσιο, Ρόμα, Μίλαν, Κιέβο από 13.