Ο Πλατανιάς παρέμεινε μία από τις τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά όχι και στην πρώτη θέση αφού όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Παναιτωλικός κατόρθωσε να φύγει από τα Χανιά με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτή τη φορά χωρίς γκολ (πέρυσι το ματς είχε λήξει 1-1), ωστόσο η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει ήταν ο Παναιτωλικός. Αν σε μία από τις φάσεις που δημιουργήθηκαν ο Ουάρντα ή ο Μαρκόφσκι κατόρθωνε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Σωτηρίου, ίσως ήταν αρκετό για να φύγει η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη νικήτρια από την Κρήτη.

«Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να φύγουμε ευχαριστημένοι» τόνισε ο προπονητής των φιλοξενουμένων, αν και ο Γιώργος Παράσχος είχε διαφορετική άποψη: «Πιστεύω ότι χάσαμε δύο βαθμούς παρόλο που νομίζω ότι τους αξίζαμε, αν και κάναμε κάποια λαθάκια τα οποία μπορούσαν να μας στοιχίσουν και να χάσουμε το παιχνίδι».

Ο Παναιτωλικός με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε τους διαδρόμους μπροστά από τον Κυριακίδη και χάλασε τη σκέψη των παικτών του Παράσχου, με αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να βρει τρόπο να απειλήσει και ουσιαστικά να δικαιούνταν τη νίκη. Ειδικά το τετ α τετ του Μαρκόφσκι στο φινάλε του αγώνα έδινε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στο πιο καίριο σημείο.

Δεν συνέβη, και ο εντυπωσιακός στην αρχή του πρωταθλήματος Πλατανιάς συνέχισε την κούρσα χωρίς ήττα και δείχνοντας πως έχει το momentum με το μέρος του.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (65′ Στάθης), Μπανανά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (82′ Γουνδουλάκης), Μενδρινός, Μουνάφο (65′ Ντίνας), Γιακουμάκης, Μανούσος.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μάρκος Πάουλο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος (75′ Καμαβουάκα), Κλέσιο, Φερέιρα (58′ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουάρντα (87′ Ρότσα), Μαρκόφσκι.