Η Λάρισα με τη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα άδειασε από ενέργεια και πνευματική δύναμη, ο Λεβαδειακός όμως δεν ήταν έτοιμος να το εκμεταλλευτεί και να πάρει τη νίκη. Εχασε ένα ολόκληρο 45λεπτο και στο δεύτερο μέρος όταν ανέβασε απόδοση πήρε το προβάδισμα στο σκορ, αλλά με ολέθριο λάθος του Μοσχονά έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΛ να ισοφαρίσει και να προσθέσει στο δισάκι της έναν ακόμη βαθμό. Το 1-0 έκανε για τους γηπεδούχους ο Σίλβα στο 55′ όταν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Κόντορ του άφησε χώρο και χρόνο για να σκοράρει. Πολύ γρήγορα η Λάρισα έφερε ξανά το ματς στα ίσα με τον Ντοντό. Στο 66′ ο Βαρέλα εκτέλεσε φάουλ, ο Μοσχονάς έκανε τραγική έξοδο και ο Βραζιλιάνος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που θεωρείται δίκαιο ως αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Γιακουμάκης (90′ Καραμπουέ), Ζεζίνιο, Κουλιμπαλί (71′ Μπελγκαζουανί), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φαρκάς, Κόντορ, Αναστασόπουλος (61′ Βαρέλα), Φατιόν (80′ Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88′ Ντέλετιτς), Ντοντό, Αβραάμ.