Εκλάπησαν δύο βαθμοί από τον ΠΑΟΚ στη Βέροια βάσει του τελικού αποτελέσματος (0-0) σε συνδυασμό με τη μη κατακύρωση κανονικού γκολ που σημείωσε ο Φακούντο Περέιρα στο 44ο λεπτό του αγώνα. Τέρμα το οποίο ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή Χουσκόγλου. Μπροστά στα μάτια του προαναφερθέντος, ο αργεντινός επιθετικός του Δικεφάλου καλυπτόταν από τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βέροιας, ωστόσο εκείνος είδε οφσάιντ! «Πιστεύω πως αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα, τότε αυτή ήταν η δική μας, ήμασταν πιο κοντά σε αυτό σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θέλω εγώ. Η ομάδα που θα τρέχει και θα δημιουργεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν δεν είσαι κακός απαγορεύεται και να νικάς» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Βλάνταν Ιβιτς.

Ακολούθησε ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «μετά από συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας όμως σε κάθε αγωνιστική, με αποκορύφωμα την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ μας σήμερα από τον επόπτη Χουσκόγλου, μετά από ορισμούς – εκτρώματα, διαπιστώνουμε πως ο μόνος στόχος του συστήματος είναι να εκδικηθεί τον ΠΑΟΚ που τους στέλνει στα σπίτια τους, ξεβρωμίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απαιτούμε από τον κ. Σαραϊδάρη να επιτελέσει την αποστολή για την οποία επιλέχθηκε με έργα και όχι λόγια. Πρώτη και άμεση ενέργεια πρέπει να είναι η διά παντός διαγραφή του σημερινού επόπτη που ενήργησε με δόλο. Ο δικός μας αγώνας για κάθαρση δεν σταματά, δυναμώνει και μπαίνει στην τελική του ευθεία. Δυστυχώς για τα πιόνια του συστήματος ο καιρός φτάνει».

ΒΕΡΟΙΑ:Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Αρτσε (83′ Παπαστεριανός), Καλί, Βίτι (55′ Σισίνιο), Μεληκιώτης (59′ Χαροντάκης), Καπετάνος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (74′ Κουλούρης), Ροντρίγκεζ (46′ Τζάλμα Κάμπος), Περέιρα (62′ Μπίσεσβαρ), Αθανασιάδης.