Ξάνθη και Ατρόμητος ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να μην ηττηθούν και το τελικό 0-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο ενός αγώνα με ελάχιστες τελικές προσπάθειες και πολλά λάθη.

Αλλωστε στα τέσσερα έως τώρα παιχνίδια οι δύο ομάδες έχουν πετύχει μόλις από ένα γκολ. Η Ξάνθη στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ (ηττήθηκε 4-1) και ο Ατρόμητος στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσουν την εστία του Γκορμπούνοφ. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία και πήραν εύκολα την ισοπαλία.

«Αξίζαμε τη νίκη, οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις δυο-τρεις φάσεις που είχαμε» είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. «Το άσχημο ήταν πως χάσαμε εύκολα από ΑΕΚ και Πανιώνιο. Σιγά σιγά όμως επιστρέφουμε».

«Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη διάρκεια της διακοπής. Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό καθώς αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που είχε απόλυτη ανάγκη τη νίκη» είπε ο Γιώργος Κορακάκης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης (67′ Λουσέρο), Σολτάνι, Νιέτο (67′ Τριάδης), Γιουνές (75′ Ράνος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κεϊτά, Μπάγκα, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (56′ Λημνιός), Τόνσο (82′ Μπρίτο), Παπαδόπουλος (69′ Λε Ταλέκ)