Αλλαγή προπονητή στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είκοσι ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ιταλός Φλάβιο Γκουλινέλι απομακρύνθηκε καθώς είχε άσχημες σχέσεις με τους παίκτες και ο επικρατέστερος να αναλάβει είναι ο Σέρβος Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο οποίος είχε θητεία όταν αγωνιζόταν και στο ελληνικό πρωτάθλημα (Ολυμπιακός, ΕΑ Πατρών και Ηρακλής) και μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο με τους Ερυθρόλευκους (2000). Ο Μπόσκαν οδήγησε το 2014 το Μαυροβούνιο στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Λιγκ, ενώ μέχρι πέρυσι ήταν προπονητής στην Μπούντβα.  

ΠΟΛΟ: Από το Μαυροβούνιο περνάει η πρόκριση της Βουλιαγμένης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στους άνδρες. Η ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει στο Χέρτσεγκ Νόβι στο διάστημα 14-16/10 προκειμένου να αγωνιστεί στη 2η προκριματική φάση της διοργάνωσης (7ος όμιλος) με αντιπάλους την τοπική Γιαντράν και τις γερμανικές Ντούισμπουργκ και Αννόβερο.

Στους άλλους ομίλους: 5ος: Εγκερ, Βερόνα, Μαρσέιγ, Μόρναρ Σπλιτ. 6ος: Μπρέσια, OCS, Σίντεζ Καζάν, Ερυθρός Αστέρας,8ος: Πριμόριε Ριέκα, Σαμπαντέλ,Οραντέα, Στεάουα. Στην τρίτη προκριματική φάση προκρίνοντας οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.