Μια απίστευτη περιπέτεια καταγγέλλει ότι έζησε ο Γιώργος Βούτσης – Βογιατζής, γιος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, πέφτοντας στην «ενέδρα µυστικών υπηρεσιών» κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στο Μεξικό.

Σε κείµενο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο καταγγέλλει «υπερατλαντική απαγωγή» του µε παράτυπη κράτηση και ανάκριση στο Μεξικό. Η περιπέτειά του ξεκίνησε από την Αθήνα όπου στο αεροδρόµιο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας µε την οποία ταξίδευε τού είπε σε ότι δεν µπορεί να γίνει check in. Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε και στο αεροδρόµιο του Heathrow στο Λονδίνο, που ήταν ο ενδιάµεσος σταθµός για Μεξικό, και αναγκάσθηκε να µπει στο αεροπλάνο µόνο µε την κάρτα επιβίβασης. Η κατάσταση χειροτέρευσε όταν έφθασε στο Μεξικό όπου του έκαναν ανάκριση σε ειδικό χώρο, «παρουσία ενός αγνώστου άνδρα, που πραγµατοποιήθηκε µέσω ανοιχτής τηλεφωνικής ακρόασης από κλιµάκιο Αµερικανών» όπως καταγγέλλει.

Του έδωσαν να καταλάβει ότι γνώριζαν την ποινή κάθειρξης που του είχε επιβληθεί για τη ληστεία τράπεζας το 2007 –«απαλλοτρίωση», όπως ο ίδιος την αναφέρει.

Τελικά τον ενηµέρωσαν ότι είναι ανεπιθύµητος στη χώρα τους αφού, όπως καταγγέλλει, «για το µεξικανικό κράτος θεωρούµαι τροµοκράτης». Υστερα από τουλάχιστον µία ηµέρα κράτησης τον επιβίβασαν σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα µέσω Λονδίνου.