Σας έχω ξαναγράψει ότι υπάρχει µεγάλη κινητικότητα στη Δηµοκρατική Συµπαράταξη, µε συζητήσεις κι επαφές της Φώφης Γεννηµατά και του Θανάση Θεοχαρόπουλου µε προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Χθες έµαθα ότι αυτές δεν διεξάγονται µόνο τις καθηµερινές, αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Ποιον είδε λοιπόν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ το περασµένο Σαββατοκύριακο; Τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση και µάλιστα εκτός Αθηνών.

Οι δύο πολιτικοί βρέθηκαν οικογενειακώς στο Λουτράκι, όπου ο γιος του υπουργού και καθηγητή, ο Απόστολος, διευθύνει το ξενοδοχείο του παππού του, το ιστορικό Αχίλλειον. Εντάξει, αυτοί που ξέρουν λένε ότι Θεοχαρόπουλος και Πανούσης διατηρούν πολύ καλή σχέση από την εποχή της µεγάλης άνθησης του κόµµατος της Αγίου Κωνσταντίνου. Υπενθυµίζουν εξάλλου ότι ο Πανούσης είχε παρακολουθήσει την εισαγωγική οµιλία του Θεοχαρόπουλου στη συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ την περασµένη άνοιξη.

Η συζήτηση –λόγω της υψηλής θερµοκρασίας –έγινε σε εξωτερικό χώρο και το µενού, όπως µε ενηµερώνει άνθρωπός µου, περιελάµβανε µια εντυπωσιακή συναγρίδα και µπόλικα λαχανικά.

Στη συζήτηση ειπώθηκαν πολλά και διάφορα που αφορούν τόσο το µέλλον της Κεντροαριστεράς όσο και τους κυβερνητικούς χειρισµούς σε διάφορα θέµατα. Δυστυχώς ο πληροφοριοδότης µου δεν κατάφερε να αποσπάσει περισσότερα για το πρώτο θέµα, δηλαδή τις επόµενες κινήσεις στην Κεντροαριστερά. Φαντάζοµαι όµως, πως ό,τι είναι δεν θα αργήσει να φανεί.