Με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων-εισαγωγέων φορτηγών και λεωφορείων ανοίγει τις πύλες της, η 2η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics TRANSPORT SHOW 2016 στο MEC Παιανίας στις 13 Οκτώβρη.

Για ένα τετραήμερο μέχρι την Κυριακή 16 του μήνα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλέον σύγχρονα Van και Pick up 4X4, βαρέα φορτηγά, πολυτελή Minibus, πούλμαν και λεωφορεία. Τα περισσότερα από αυτά τα οχήματα, θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα, στην έκθεση TRANSPORT SHOW. Ενδεικτικά αναφέρουμε το Nissan NV300, το Fiat Talento, το VW Multivan, το Scania S730, το Ford Truck, το 100% ηλεκτρικό φορτηγό Goupil κ.α.

Μαζί τους, και ένας εντυπωσιακός αμερικάνικος τράκτορας, τεραστίων διαστάσεων που θα δεσπόζει στην είσοδο του MEC. Στον τομέα της τεχνολογίας, ξεχωρίζουν τα προγνωστικά συστήματα για αλλαγή σχέσεων, το νέο retarder νερού, το σύστημα μετάδοσης με διπλό συμπλέκτη, το kit μετατροπής πετρελαιοκινητήρα σε κινητήρα διπλού καυσίμου, προηγμένα συστήματα τηλεματικής και διάγνωσης βλαβών εξ αποστάσεως κ.α.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

1ο Συνέδριο Μεταφοράς: Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προγραμματισμένες παράλληλες εκδηλώσεις με κυριότερη τη διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου Μεταφοράς στο οποίο θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα πρόσφατης έρευνας έγκυρων Οργανισμών για τη σημερινή πραγματικότητα στις οδικές μεταφορές, η οποία περιλαμβάνει ευρήματα κρίσιμης σημασίας για τον κλάδο.

1ο Βιωματικό Σεμινάριο: Αλλά και οι οδηγοί λεωφορείων θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα μοναδικό στα ελληνικά χρονικά βιωματικό σεμινάριο για τον απεγκλωβισμό επιβατών από φλεγόμενο λεωφορείο, το οποίο θα διατεθεί για την προσομοίωση των συνθηκών πυρκαγιάς. Οι οδηγοί που θα πάρουν μέρος στην άσκηση θα λάβουν το ανάλογο πιστοποιητικό βιωματικής εκπαίδευσης. Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης TRANSPORT SHOW συμπληρώνονται με τη διεξαγωγή Test Drive, επιδείξεων κ.α.

Δωρεάν μετάβαση με πούλμαν από το σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ώρες Λειτουργίας:

Πέμπτη και Παρασκευή 14:00 – 20:00

Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 20:00