Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς ποδοσφαιριστές, κυρίως νέους, στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό (2-2) όμως και πάλι κορυφαίος ήταν ο Βιγιαφάνιες (γκολ και ασίστ).

Στο 35′ οι Πράσινοι κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ρινάλντι αστόχησε (άουτ), ενώ η ομάδα της Ελευσίνας άνοιξε το σκορ με τον Ταμπάκη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (45′).

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή σε τέσσερα λεπτά. Από κάθετη πάσα του Βιγιαφάνιες ο Ρινάλντι ισοφάρισε (58′) και στο 62′ ήταν η σειρά του Βιγιαφάνιες να σκοράρει με εξαιρετικό πλασέ για το 2-1. Οι Πράσινοι είχαν φάσεις και για άλλο γκολ, αλλά τελικά ο Πανελευσινιακός ισοφάρισε στο 90′ με πέναλτι του Ναούμ.

Πανελευσινιακός: Αγριμάκης (54’ Στεριώτης), Κωνσταντινίδης (65’ Δημόπουλος), Ζέλιος (54’ Γραικός), Τσούπρος (86’ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86’ Μπρέμπος), Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης (74’ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας (65’ Κασνέτση), Σταματάκης (65’ Ιοδρανίδης), Ταμπάκης (54’ Ναούμ), Κωστόπουλος (54’ Αγγελούδης).

Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδημος (87’ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46’ Αγγελόπουλος), Σάμπα (62’ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπης, Μπουζούκης (46’ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (68’ Πίσπας), Ρινάλντι (83’ Σερβιλλάκη), Π. Βλαχοδήμος (79’ Παπανικολάου).