Ο Τσίρο Ιμόμπιλε γλίτωσε την Ιταλία από τα χειρότερα στην 3η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων για το Μουντιάλ 2018. Η ιταλική ομάδα πήρε μία εξαιρετικά δύσκολη νίκη στα Σκόπια (3-2) με ανατροπή, καθώς οι παίκτες της ΠΓΔΜ δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι και μάλιστα προηγήθηκαν 2-1.

Η Ιταλία προηγήθηκε με τον Πελότι (24′), αλλά οι γηπεδούχοι σε τρία λεπτά (Νεστορόφσκι 57′, Χασάνι 59′) ανέτρεψαν το σκορ. Τη λύση για την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Βεντούρα έδωσε ο Ιμόμπιλε που ισοφάρισε στο 75′ και πέτυχε το γκολ της νίκης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ισπανία με το γνωστό παιχνίδι της κατοχής μπάλας (70%), πίεσε την Αλβανία και τελικά πήρε τη νίκη (2-0) με γκολ των Ντιέγκο Κόστα (55′) και Νολίτο (63′).

Εκπληξη στο Κάρντιφ καθώς η Γεωργία απέσπασε ισοπαλία από την Ουαλία (1-1). Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες, Ράμσεϊ και Αλεν, προηγήθηκαν με τον Μπέιλ, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Οκριασβίλι.

Στους πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την Πολωνία στη νίκη επί της Δανίας (3-2). Σοκ για την Πολωνία, αλλά και τη Νάπολι, ο τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός γηπέδων για τέσσερις μήνες.

Τα αποτελέσματα. Σάββατο, 3ος όμιλος: Αζερμπαϊτζάν – Νορβηγία 1-0, Γερμανία – Τσεχία 3-0, Β. Ιρλανδία – Αγιος Μαρίνος 4-0, 5ος: Αρμενία – Ρουμανία 0-5, Μαυροβούνιο – Καζακστάν 5-0, Πολωνία – Δανία 3-2, 6ος: Αγγλία – Μάλτα 2-0, Σκωτία – Λιθουανία 1-1, Σλοβενία – Σλοβακία 1-0.

Κυριακή, 4ος: Ουαλία – Γεωργία 1-1, Μολδαβία – Ιρλανδία 1-3, Σερβία – Αυστρία 3-2, 7ος: Ισραήλ – Λίχτενσταϊν 2-1, Αλβανία – Ισπανία 0-2, ΠΓΔΜ – Ιταλία 2-3, 9ος: Φινλανδία – Κροατία 0-1, Ουκρανία – Κόσοβο 3-0, Ισλανδία – Τουρκία 2-0.