Ασχημα τα νέα για τους ισλαμόφοβους, τους ισλαμοφάγους και τους λοιπούς ουελμπεκιστές: οι σύροι πρόσφυγες όχι μόνο δεν βιάζουν τις γυναίκες μας, όχι μόνο δεν ληστεύουν τα σπίτια μας και δεν απειλούν να μας σκοτώσουν, αλλά παραδίδουν στην αστυνομία και όσους συμπατριώτες τους ζηλεύουν τη δόξα των μακελάρηδων του Παρισιού και των Βρυξελλών.

Οταν ο Μοχάμεντ Α. και ένας άλλος σύρος πρόσφυγας που μένουν στη Λειψία διάβασαν στο facebook ότι ένας συμπατριώτης τους αναζητούσε στέγη για μια νύχτα, έσπευσαν να τον συναντήσουν στον σταθμό του τρένου. Τον πήραν στο διαμέρισμά τους, τον φίλεψαν αρνί και ρύζι κι έπιασαν την κουβέντα. Αλλά ο μουσαφίρης κάτι τους θύμιζε. Οταν κατάλαβαν ότι ήταν ο Τζαμπέρ Αλμπάκρ, ο πλέον καταζητούμενος άνθρωπος στη χώρα για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, δεν δίστασαν στιγμή. Τον παρέσυραν στο σπίτι ενός φίλου τους και, την ώρα που κοιμόταν, τον έδεσαν και ειδοποίησαν την αστυνομία. Εκείνος τους πρόσφερε 1.000 ευρώ και 200 δολάρια για να τον αφήσουν ελεύθερο. Αλλά ο Μοχάμεντ αρνήθηκε. Οπως είπε στην «Μπιλντ», έφυγε από τη Συρία για να γλιτώσει από τους τζιχαντιστές, ήταν ευγνώμων στη Γερμανία που τον δέχθηκε και δεν θα άφηνε κανέναν να της κάνει κακό.

Κάπως έτσι αποτράπηκε μια αιματοχυσία. Τα συγχαρητήρια έπεσαν βροχή. Ακόμη και η καγκελάριος ευχαρίστησε τους δύο Σύρους δημοσίως, ενώ τα ξεφτέρια της γερμανικής εφημερίδας επέμεναν να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους! Στην πραγματικότητα, οι δύο φίλοι ενήργησαν όπως κάθε εχέφρων και υπεύθυνος πολίτης. Ναι, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, οι πρόσφυγες δεν είναι ούτε ανόητοι ούτε απολίτιστοι ούτε αιμοβόροι. Ανθρωποι σαν κι εμάς είναι, απλώς λίγο πιο άτυχοι. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχούν οι γονείς στον Δήμο Βόλβης, που κλείδωσαν τις πόρτες του σχολείου για να μην μπουν τα προσφυγόπουλα. Τα παιδιά τους δεν κινδυνεύουν ούτε να κολλήσουν ελονοσία ούτε να προσηλυτιστούν στο Ισλάμ. Ισα ίσα, οι γονείς των ανεπιθύμητων προσφυγόπουλων μπορεί να ξετρυπώσουν και κανέναν τρομοκράτη.

Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Μπουτάρης, δηλαδή, και με τα τσουρέκια που κέρασε σε άλλο σχολείο τα παιδιά, ΟΛΑ τα παιδιά, έσωσε την τιμή της Θεσσαλονίκης.