Ο Κριστιάν Μπεντέκε σκόραρε στο 8ο δευτερόλεπτο του αγώνα του Βελγίου στο Γιβραλτάρ και αυτό είναι το γρηγορότερο γκολ που έχει σημειωθεί στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Βέλγιο νίκησε 6-0, ενώ ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας πέτυχε τρία γκολ και έδωσε μία ασίστ. Για τη βελγική ομάδα σκόραραν επίσης οι Βίτσελ, Μέρτενς και Αζάρ.

Στο άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής, η Κύπρος πάλεψε στη Ζένιτσα κόντρα στην Βοσνία αλλά λύγισε στο τελευταίο 20λεπτο. Η Βοσνία νίκησε 2-0 με δύο γκολ του Τζέκο (70′ και 81′) από ισάριθμες ασίστ του Πιάνιτς.

Ο Πολ Πογκμπά σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας έξω από την περιοχή (έπειτα από 60 προσπάθειες) και η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν νίκησε στο Αμστερνταμ την Ολλανδία 1-0.

Εύκολο ήταν το πέρασμα της Πορτογαλίας από τα Νησιά Φερόες. Η ομάδα του Φερνάντο

Σάντος νίκησε 6-0 με χατ-τρικ του 20χρονου επιθετικού της Πόρτο, Αντρέ Σίλβα και από ένα γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο, Μουτίνιο και Κανσέλο.

Τα αποτελέσματα: 1ος όμιλος: Ολλανδία – Γαλλία 0-1, Λευκορωσία – Λουξεμβούργο 1-1,

Σουηδία – Βουλγαρία 3-0, 2ος όμιλος: Νησιά Φερόες – Πορτογαλία 0-6, Ανδόρα – Ελβετία 1-2, Λετονία – Ουγγαρία 0-2, 8ος όμιλος: Εσθονία – ΕΛΛΑΔΑ 0-2, Γιβραλτάρ – Βέλγιο 0-6, Βοσνία – Κύπρος 2-0.