Το Γουδή φλέγεται

Τι άλλο θα ακούσουμε σχετικά με την ΕΠΟ! Χθες, τα πράγματα ξέφυγαν εντελώς, με το όλο σκηνικό να προκαλεί αφενός απορίες σχετικά με το πού πάμε και αφετέρου χαμόγελα για τη δράση ορισμένων. Μέλη της ομοσπονδίας διαιτητών, λοιπόν, επιχείρησαν να μπουν στα γραφεία για να προχωρήσουν στην κλήρωση των διαιτητών. Τι κατάφεραν; Να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους ασφαλείας της Ομοσπονδίας! Κι εδώ αρχίζουν τα ντράβαλα. Οι μεν (της ΟΔΠΕ, τα υψηλόβαθμα στελέχη της) υποστήριξαν ότι τους φέρθηκαν άκομψα και τους προπηλάκισαν την ώρα που (κατ’ αυτούς) στην ΕΠΟ μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπήρχε κενό εξουσίας, οι δε (της ΕΠΟ) ότι έγινε κανονικό «ντου», ο τρόπος εισόδου ήταν «ύποπτος» και παράλληλα εκτοξεύτηκαν «μαφιόζικες απειλές»! Ολα αυτά σε ένα συμπέρασμα καταλήγουν: όσο διαιωνίζεται αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, με τις ενστάσεις, την ανυπαρξία ουσιαστικής διοίκησης, την αδυναμία να γίνουν εκλογές και τις έξωθεν παρεμβάσεις, τόσο θα εισχωρούν διάφοροι και θα ακούμε ιστορίες για «φουσκωτούς», μπράβους και απρεπείς συμπεριφορές. Το θέλουν, αλήθεια, όλοι αυτοί;

Διαιτησία

Είναι φανερό ότι οι αρμόδιοι προσπαθούν όχι ακριβώς να κρατήσουν ισορροπίες, αλλά να μη δυσαρεστήσουν τους ισχυρούς. Τοποθετούν διαιτητές που έχουν την άποψη ότι είναι αποδεκτοί από τις ομάδες. Δεν θυμόμαστε στο Λιμάνι να είχαν πρόβλημα με τον Λαμπρόπουλο (θα παίξει στη Νέα Σμύρνη), ενώ η ΑΕΚ λίγες αγωνιστικές μετά την πρεμιέρα ξαναβρίσκει στον δρόμο της τον Κομίνη. Οποία σύμπτωση! Η ΚΕΔ (μας) κάνει πλάκα.

Ρισβάνης

Οπα! Ενοχλήσεις νιώθει ο νεαρός μπακ και στυλοβάτης του Πανιωνίου. Φόβοι για θλάση; Ποιος να ξέρει… Το βέβαιο είναι πως θεωρείται αμφίβολος για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Παίρνουν τον χρόνο τους

Τι μας έκανε εντύπωση στο ματς της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό; Το πόσο πολύ αγωνίστηκε και τι έδωσε στη Βασίλισσα ο Λούκα Ντόνσιτς. Στα 17 του είναι ο νεαρός Σλοβένος, αλλά παρά την απειρία του έδωσε δείγματα σπάνιου ταλέντου. Ηταν από τους κορυφαίους και μάλιστα σε μια ομάδα που στοχεύει να φτάσει μακριά και δεν είναι ένα κλασικό εργοστάσιο παραγωγής παικτών. Επιμύθιο: οι νέοι όταν παίρνουν τον (αγωνιστικό) χρόνο τους μπορούν να κάνουν θαύματα. Να εξελιχθούν. Να λάμψουν. Τα υπόλοιπα περί ανωριμότητας, σταδιακής ενσωμάτωσης στην ομάδα και προσαρμογής στα δύσκολα αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις όσων αποφεύγουν να σπρώξουν τα παιδιά στα βαθιά. Οπως συμβαίνει στα μέρη μας σε όλα τα αθλήματα.

Μανωλάς

Το λάθος του δεν είναι πως παραιτήθηκε χθες και αποχώρησε από την Κ-20 της ΑΕΚ, αλλά το γεγονός ότι δεν πήρε το καπελάκι του να φύγει πέρυσι το καλοκαίρι μετά τον θρίαμβο και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δυστυχώς, στην ΑΕΚ είναι επιλήσμονες. Ο Στέλιος έγραψε ιστορία ως παίκτης, ήταν πιστός στρατιώτης πέρυσι οσάκις του ζητήθηκε και ουδείς μπορεί να του προσάψει μια βαριά ήττα με την ομάδα Νέων ή κάτι άλλο. Οι σημαίες δεν υποστέλλονται.