Τη μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στην ιστορία της ανακοίνωσε η Τσέλσι σχεδόν ταυτόχρονα με την κίνηση δύο στοιχηματικών εταιρειών να σταματήσουν να δέχονται πονταρίσματα για την απόλυση του Αντόνιο Κόντε!

Από τη σεζόν 2017-2018 και για τα επόμενα 15 χρόνια η Nike συμφώνησε να ντύνει την Τσέλσι, με το συνολικό τίμημα της συμφωνίας να φτάνει το ένα δισ. ευρώ!

Ο λονδρέζικος σύλλογος διπλασιάζει τα έσοδά του από τη συγκεκριμένη χορηγία, καθώς η τρέχουσα με την Adidas, την οποία θα διακόψει νωρίτερα καταβάλλοντας ρήτρα 44 εκατ. ευρώ, της αποφέρει ετησίως 33 εκατ. ευρώ.

Η νέα συμφωνία της Nike με την Τσέλσι θα αποφέρει στους Μπλε τα διπλάσια χρήματα απ’ όσα θα πληρώσει η Puma την Αρσεναλ και τρεις φορές περισσότερα απ’ όσα εισπράττει η Μάντσεστερ Σίτι, επίσης από τη Nike. Ωστόσο δεν είναι η μεγαλύτερη καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισπράττει από την Adidas 83 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τα χαμόγελα των οπαδών της Τσέλσι, ωστόσο, πάγωσαν καθώς ταυτόχρονα με τη συμφωνία δύο κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες, η Betway και η Paddy Power, σταμάτησαν να δέχονται πονταρίσματα για την απόλυση του Αντόνιο Κόντε, θεωρώντας δεδομένη την απομάκρυνση του Ιταλού από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Η φημολογία ότι ο Κόντε θα απολυθεί φούντωσε όταν χθες δεν προσήλθε στο προπονητικό κέντρο του Κόμπαμ, αλλά πήγε στο Στάμφορντ Μπριτζ. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες, πιθανοί αντικαταστάτες του Ιταλού είναι ο Αργεντινός Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο και ο Αγγλος Εντι Χάου της Μπόρνμουθ.