Στον δρόμο της επιστροφής για την Κέρκυρα έβαλε νωρίς νωρίς ο Παναιτωλικός τους Φαίακες, διατηρώντας το αήττητο και το «μηδέν» στην εστία του για τέσσερις σερί αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη με τους Τομανέ και Μάρκος Πάουλο, που ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα, προηγήθηκε με 2-0 όταν το ρολόι του γηπέδου στο Αγρίνιο έδειχνε μόλις το 7ο λεπτό. «Ηταν μια μεγάλη νίκη. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, μπήκαμε με πολλή ενέργεια κι αυτό απέφερε αποτέλεσμα από την αρχή» είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού που μετά την ήττα με 2-1 στην Τούμπα έχει δύο ισοπαλίες με 0-0 (με Παναθηναϊκό και με τον Πλατανιά στα Χανιά) και δύο μεγάλες νίκες, στο Περιστέρι (2-0) και το Σάββατο με 4-0 την Κέρκυρα. Τα γκολ σημείωσαν στο 5′ ο Τομανέ, στο 7′ και το 56′ ο Μάρκος Πάουλο και στο 82′ ο Ρόσα.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (64′ Καμαβουάκα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (67′ Ρόσα), Ουάρντα (76′ Μουνιός).

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (46′ Κόντος), Ντιόγκο (62′ Ζαραδούκας), Τουράμ (46′ Παμλίδης).