Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, πέντε του κλέφτη, θα έρθει και μια νίκη! Βασικά για τον Αστέρα, πέραν της επικράτησης επί του Πλατανιά με 2-0, σημασία είχε και ο αυτοπροσδιορισμός των Αρκάδων ως ομάδα. Αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα ύστερα από τέσσερις σερί ήττες και πλέον στην Τρίπολη μπορούν να σκέφτονται με λιγότερο άγχος και περισσότερη πίστη στο καλοκαιρινό πρότζεκτ το οποίο, αν μη τι άλλο, προέβλεπε μια διαφορετική προσέγγιση και περισσότερες ευκαιρίες στο ελληνικό στοιχείο. Η αποβολή του Γιάννη Στάθη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο ακραίος μπακ του Πλατανιά στην προσπάθειά του να κερδίσει στη μονομαχία τον Μάσα, έδωσε αγκωνιά στον Αργεντινό χωρίς όμως να το θέλει. Αφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων. Ο Βάντερσον με αυτογκόλ και ο Καλτσάς με κοντινό πλασέ σκόραραν για τους γηπεδούχους οι οποίοι έκαναν σεφτέ με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο της ομάδας.

Αστέρας:Κοσίτσκι, Ιγκόρ, Σεφίλ, Μπέρτος, Γιαννούλης (76′ Κυριακόπουλος), Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα (56′ Ν. Φερνάντες), Γκοντό (62′ Ιωαννίδης).

Πλατανιάς:Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (85′ Ντίνας), Στάθης, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (64′ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (78′ Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης.

Βαγγέλης Αρναούτογλου