Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και στο Περιστέρι έχουν μονιμοποιήσει τις επιτυχίες με τον προσωρινό προπονητή Γιώργο Κορακάκη. Ο υπηρεσιακός έπειτα την απόλυση Τραϊανού Δέλλα παραμένει αήττητος για τρεις αγωνιστικές. Οι επτά βαθμοί του Ατρομήτου έχουν συγκεντρωθεί όλοι επί ημερών Κορακάκη, που φαίνεται ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και των παικτών του.

Χθες, με αντίπαλο τη Βέροια, σημείωσε τη δεύτερη νίκη, με «επαγγελματικό τρόπο». Με τους Κεϊτά, Ούμπιδες να κερδίζουν το χώρο του κέντρου για τους γηπεδούχους, ο Ατρόμητος έψαχνε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, στο 26′ και μετά να παίξει με σκοπό να διαχειριστεί το προβάδισμα. «Εχουμε βελτιωθεί αμυντικά. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσαμε να πετύχουμε άλλο γκολ. Βλέπω όμως φοβερή διάθεση και πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλες νίκες» τόνισε μετά το 1-0 ο Γιώργος Κορακάκης.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (60′ Μπάχα), Βασιλείου, Κεϊτά (82′ Κοντοές), Τόνσο, Παπαδόπουλος (64′ Λε Ταλέκ)

Βέροια: Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Κάλι, Αρτσε, Σισίνιο (88′ Αντώνης), Μαραγκός, Χαροντάκης (60′ Βασιλαντωνόπουλος), Μελικιώτης (69′ Βίτι), Καπετάνος, Μπαλάφας.