Η ΑΕΚ διέψευσε την πραγματικότητα, η οποία, δυστυχώς γι’ αυτήν, είναι πολύ σκληρή. Εφυγε νικήτρια από τον θεσσαλικό κάμπο αλλά και βαθιά προβληματισμένη.

Για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, η εικόνα την οποία παρουσίασε η Ενωση έμοιαζε με σύνολο Γ’ κατηγορίας.

Η αστοχία υλικού στον Δικέφαλο ήταν τέτοιου επιπέδου ώστε έκανε τη Λάρισα να μοιάζει με Μπαρτσελόνα. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε την ομάδα του Αναστασιάδη η οποία δείχνει πολύ καλά στοιχεία και ικανή για σπουδαία πράγματα.

Ωστόσο, η χθεσινή εμφάνισή της οφείλεται στην ανυπαρξία της ΑΕΚ που, όπως θα σκέφτηκε και ο Αναστασιάδης μετά την απρόσμενη νίκη της, «είχε την Παναγιά στο πλευρό της».

Ανασταλτικά ο Δικέφαλος ήταν ανύπαρκτος και μετατράπηκε σε άθυρμα των Αλόγων του κάμπου. Η αποβολή του Γκάλο φυσικά δεν μπορεί να προβληθεί ως δικαιολογία.

Στην επίθεση ο Αραβίδης –το έχουμε ξαναπεί –είναι κάτω του επιπέδου που θέλει να βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα πρέπει να χάσει καμιά δεκαριά κιλά και να αυξήσει την ένταση στις προπονήσεις, αλλιώς θα συνεχίσει να είναι παρών – απών.

Και βέβαια, ο Χριστοδουλόπουλος από τον οποίον περιμένει πολλά η ΑΕΚ πρέπει να πάψει να πιστεύει πως είναι πριμαντόνα.

Είναι προφανές πως τα φτερά της ΑΕΚ είναι λαβωμένα και, αν δεν γίνει αντιληπτό άμεσα, ο Δικέφαλος θα πατήσει γρήγορα στη γη.