Δεν είχε και πολλές επιλογές ο Τιμούρ Κετσπάγια από το να εμπιστευθεί ποδοσφαιριστές που ο ίδιος είχε θέσει στο περιθώριο, πρόσωπα τα οποία βοήθησαν την ΑΕΚ στην πορεία από τη Β’ προς την Α’ Εθνική Κατηγορία. Ελλείψει άλλων, τους έριξε στη μάχη της Λάρισας απέναντι στην ΑΕΛ και εκείνοι ανταποκρίθηκαν περίφημα οδηγώντας την Ενωση στη νίκη με 2-1. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ένας από τους παίκτες που επιστρατεύτηκαν για να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Ο 28χρονος Βαγγέλης Πλατέλλας πέτυχε για πρώτη φορά δύο γκολ στην καριέρα του σε επίσημο ματς Α’ Εθνικής και ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στη νίκη των Κιτρινόμαυρων, η οποία θα μπορούσε να είναι πιο ευρεία αν είχε εκμεταλλευτεί τις σημαντικές ευκαιρίες που απώλεσε, ειδικά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Για τη Λάρισα μείωσε το σκορ ο κορυφαίος των γηπεδούχων Ναζλίδης, ωστόσο το γκολ αυτό δεν έφτανε ώστε η ΑΕΛ να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι για 22 λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη περισσότερο λόγω της αποβολής του δεξιού μπακ της Ενωσης Ροντρίγκο Γκάλο. Κόκκινη αντίκρισε μετά το τέλος του αγώνα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξαιτίας συμπλοκής του με τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΛ Γιοβάνοβιτς, κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών για τα αποδυτήρια. «Είναι η πρώτη φορά που έβαλα δύο γκολ στην καριέρα μου στην κατηγορία και είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι πολλά. Μόνο να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο γκολ είχα χρόνο να κοντρολάρω και να σουτάρω. Με το που κάναμε το 0-2, αν δεν τρώγαμε το γρήγορο γκολ, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Το δεχθήκαμε όμως το γρήγορο γκολ και μετά η ΑΕΛ μάς πίεσε. Είναι μια δύσκολη έδρα εδώ. Δεν περνάει εύκολα κάποια ομάδα από εδώ» τόνισε ο σκόρερ της Ενωσης.

Λάρισα:Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (63′ Ουρτάδο), Φατιόν (56′ Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Αβραάμ.

ΑΕΚ:Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γιόχανσον, Πλατέλλας (69′ Λαμπρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (52′ Αλμέιδα), Μάνταλος, Μπακασέτας, Αραβίδης (87′ Μπακάκης).