Καταιγίδα τερμάτων από τις τέσσερις βασικές διεκδικήτριες της φετινής Πριμέρα Ντιβισιόν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη.

Οι Καταλανοί τρόμαξαν τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους Πολίτες του, που θα επισκεφθούν την Τετάρτη το Καμπ Νου, με τη νίκη τους με 4-0 επί της Λα Κορούνια. Ακόμα και ο Λιονέλ Μέσι που αγωνίστηκε ως αλλαγή ύστερα από έναν μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού πέτυχε γκολ. «Η Μπαρτσελόνα είναι μηχανή» δήλωσε στο BBC ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος λίγο νωρίτερα είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να παραχωρεί ισοπαλία 1-1 στην Εβερτον.Ο Λουίς Ενρίκε είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την Μπάρτσα αλλά και την επιστροφή του Μέσι.

«Είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται» παρατήρησε.

Εντυπωσιακή ήταν όμως και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε με 6-1 την Μπέτις στη Σεβίλλη, με τον Ισκο να σημειώνει δύο γκολ.

Ηταν η πρώτη νίκη της Βασίλισσας ύστερα από 27 ημέρες και τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο γνωστός μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ Γκας Πογέτ ζήτησε από τους οπαδούς της Μπέτις κατανόηση για την εικόνα της ομάδας του και την πιο βαριά ήττα που έχει υποστεί στην έδρα της.

Φυσικά οι οπαδοί ζητούν την απόλυσή του, αλλά προς το παρόν η διοίκηση ζητά υπομονή.

Πολυβόλο και η Ατλέτικο Μαδρίτης, συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-1 τη Γρανάδα, με τον Βέλγο Γιανίκ Καράσκο να σημειώνει χατ τρικ και να δίνει ασίστ για άλλα δύο γκολ.

Ακόμα και η Σεβίλλη, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, κατάφερε να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ύστερα από 17 μήνες, επικρατώντας της Λεγκανές με 3-2.

Στα άλλα παιχνίδια: Λας Πάλμας – Εσπανιόλ 0-0, Αλαβές – Μάλαγα 1-1, Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 3-2.

Η βαθμολογία: Ατλέτικο και Ρεάλ 18, Σεβίλλη 17, Μπαρτσελόνα 16.