Στην αρχή του πανηγυρισμού έδειχνε να πετά κάτι από πάνω του, σαν να διώχνει τη σκόνη της γκίνιας που τον είχε καταστήσει μαύρο πρόβατο για την εξέδρα. Στη συνέχεια χειρονόμησε δείχνοντας ότι φοράει γυαλιά, ως απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι θέλει δύο τέρματα σε μήκος και ύψος για να σκοράρει. Σε κάθε περίπτωση ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο ποδοσφαιριστής των μεγάλων χαμένων ευκαιριών σε ματς που προηγήθηκαν για τον ΠΑΟΚ, ήταν ο μόνος που κατάφερε να ευστοχήσει χθες στην Τούμπα οδηγώντας τους γηπεδούχους στη νίκη 1-0 επί του Ηρακλή. Επί της ουσίας ο μοναδικός που βρήκε τον τρόπο μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα να νικήσει τον τρομερό χθες Χουάντερσον, ίσως επειδή ο τερματοφύλακας του Γηραιού δεν είχε προλάβει ακόμα να ζεσταθεί, προτού δηλαδή πραγματοποιήσει έξι καταπληκτικές αποκρούσεις, η μία δυσκολότερη από την άλλη. Η μπάλα τελικά δεν τιμώρησε τον ΠΑΟΚ που έκανε ακόμα μία φορά εντυπωσιακή εμφάνιση μεσοεπιθετικά, έχοντας ως κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον εξαιρετικό Μπίσεσβαρ, από τα πόδια του οποίου πέρασαν όλες οι μπάλες προτού καταλήξουν σε ευκαιρίες για τους νικητές. Ο Ηρακλής αγωνίστηκε από το 27ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σαραμαντά με απευθείας κόκκινη κάρτα, την οποία ο αριστερός μπακ του Ηρακλή είδε επειδή ύστερα από ένα όντως αντικανονικό μαρκάρισμά του γύρισε προς τη βοηθό του αγώνα Ευαγγελία Κορομπόλια λέγοντάς της «είσαι γελοία και άσχετη».

«Αν δούμε τις τελικές προσπάθειες που κάναμε στα τελευταία πέντε παιχνίδια θα συμπεράνουμε ότι τόσες τελικές δεν κάνουν άλλες ομάδες. Μια ομάδα που δημιουργεί τόσες φάσεις στο παιχνίδι, για μένα δείχνει ότι δουλεύει. Κάνει προσπάθεια, κυνηγάει το γκολ, το δεύτερο γκολ όπως σήμερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είναι η πρώτη φορά. Τουλάχιστον ας βάζουμε κάθε τρεις φάσεις ένα γκολ. Και οι παίκτες νομίζω το καταλαβαίνουν αυτό. Δουλεύουμε καθημερινά σε αυτό γιατί βελτιώνεται μέσα από τη δουλειά και αυτό κάνουμε και θα κάνουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε παραπάνω γκολ και στα προηγούμενα ματς που κερδίσαμε» τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των νικητών Βλάνταν Ιβιτς, ενώ εκείνος των ηττημένων Νίκος Παπαδόπουλος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Ηρακλή.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς (46′ Βαρέλα), Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς (46′ Κίτσιου), Κάνιας (85′ Τσίμιροτ), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες, Κάμπος, Αθανασιάδης.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Κούρος, Ρούσσος (71′ Καραγκούνης), Ιντζόγλου, Μοντέιρο, Πασάς (46′ Αγγελόπουλος), Λάμπρου (83′ Τσότρας).