Σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παραταχθούν στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καραμπάγκ ανεπηρέαστοι από το γεγονός ότι επίκειται (την Κυριακή) το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δήλωνε πριν από το χθεσινό ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ωστόσο η πραγματικότητα απείχε πολύ από την (όπως αποδείχθηκε) ψευδαίσθηση του Βλάνταν Ιβιτς, καθώς ο Δικέφαλος ήταν σαν να μην παρουσιάστηκε ποτέ στο παιχνίδι. Η νίκη 2-0 ήρθε πολύ εύκολα, άκοπα και φυσιολογικά για τους γηπεδούχους καθώς ήταν ελάχιστα τα λεπτά του αγώνα που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει κάποια στοιχειωδώς καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η μοναδική σπουδαία στιγμή καταγράφηκε στο 77′ του αγώνα, όταν ο Βραζιλιάνος Λέο Μάτος δεν κατάφερε να σκοράρει από ευνοϊκό σημείο εντός της αντίπαλης περιοχής, σημαδεύοντας το σώμα αντιπάλου του. Οι Αζέροι άνοιξαν το σκορ στο 56′ όταν ο Κιντάνα νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Γλύκο, ενώ στο 86′ ήταν η σειρά του Αμιργκουλίεφ να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του διεθνούς γκολκίπερ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Φιορεντίνα επικράτησε εύκολα 3-1 της Σλόβαν Λίμπερετς. Ολα δείχνουν ότι η δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ θα παιχτεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη χθεσινή αντίπαλό του.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Ν’ντλόβου (76′ Μαντάτοφ), Μουαρέμ (92′ Νταντίροφ), Σαντίκοφ, Αμιργκουλίεφ, Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα (89′ Aλασκάροφ).

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας(59′ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Κάμπος (Κουλούρης), Ροντρίγκες, Σάκχοφ, Τιάμ (65′ Περέιρα).